Stepping Stones

Soms doen zich situaties in je carrière voor die onmiddellijke aandacht eisen; een nieuwe manager, een reorganisatie, een kans om te starten als ondernemer of  je merkt dat je energie niet meer zo rijk vloeit als vroeger. Kortom tijd voor actie!

Stepping Stones is het compacte carrièremanagement traject van Insight & Development. Het traject bestaat uit een individuele training van maximaal 5 dagdelen. Tijdens deze sessies ga je met een senior carrière/business coach aan de slag met vraagstukken rondom je carrière.

‘Alles is mogelijk wanneer je eenmaal ergens je zinnen op hebt gezet’

Het hele traject wordt op maat gemaakt in samenspraak met je coach. Een ontwikkelings-assessment over je persoonlijke stijl en drive evenals een uitgebreide CV-/loopbaananalyse maken onderdeel uit van het carrièremanagement traject. Na de training ben je in staat om een goed onderbouwde visie weer te geven over je carrière. Tevens beschik je dan over een raamwerk waarlangs jij je plannen verder kunt ontwikkelen.

De ervaring leert dat dit intensieve traject een enorme (positieve) impact heeft op je werkzame leven. Kandidaten geven ons terug dat het Stepping Stones traject ook nog eens erg leuk, interessant en uitdagend is om te doen.