Outplacement

‘Als je echt graag iets wilt, doe het dan gewoon’

Tijdens een outplacement traject bij Insight & Development ga je samen met een van onze ervaren collega’s opzoek naar de antwoorden op vraagstukken die bij jou spelen.  Er is tijd en ruimte om samen te onderzoeken wat deze situatie voor jou betekent. We ondersteunen je door middel van verschillende inzichten, tools en trainingen om uiteindelijk aan de slag te gaan bij het verwerven van een nieuwe  baan. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als mindset, oriëntatie, zelfpresentatie, netwerken en je CV. Een gedwongen verandering in je carrière vergt een zorgvuldige aanpak. Je wordt geconfronteerd met allerlei vragen. Hoe kom ik aan een nieuwe baan? In welke richting moet ik zoeken? Hoe kom ik zo goed mogelijk voor de dag? Moet ik wel verder met een baan of is dit mijn kans om te starten als ondernemer? En zo ja, doe ik daar wel goed aan?

Bijeenkomsten
Je start het traject met het opstellen van een plan van aanpak, waarin terugkomt wat voor jou belangrijk is  en met welke activiteiten je aan de gang gaat. Gedurende je traject wordt je intensief begeleid en zijn er diverse trainingen en workshops waaraan je kunt deelnemen. Samen met je begeleider spreek je af hoe vaak jullie elkaar zien. Dit hangt af van jouw stappenplan en/of ontwikkelingen die plaatsvinden.

Energie
Werken aan jou toekomst is een inspannende bezigheid. Met de grootst mogelijke zorg leveren we expertise om jou in staat te stellen jouw plannen te verwezenlijken. Van onze cliënten verwachten we een stevige inspanning die natuurlijk de nodige energie gaat kosten. Het is belangrijk, wanneer jij kiest om met ons te werken, rekening te houden met dit commitment.Energie